További információk

TelepülésTusnádfürdő

Leírás

Kiadók szobák a 40 férőhelyes Tusnádfürdői Szurdok panzióban, 80 Ron éjszakai áron. A Szurdok panzió Tusnádfürdő központjától 500 m –re, az A12-es főút mentén található. Rendelkezik egy állandó vendéggel, egy tavalyi medvebocsal amely naponta meglátogatja az udvart. A medvepásztor mögül biztonságban figyelhető a medvebocs.

A Szurdok panzióból gyönyörű kilátás nyílik, a kanyargó Olt völgyére és az itt található Sólyomkőre. A panzió 40 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére, két szinten.
A panzió földszintjén 4 db négyágyas szoba, 2 db háromágyas és egy darab kétágyas szoba található, mindegyik saját fürdőszobával. Az emeleten 2 db kétágyas 1 db háromágyas és 3 db négyágyas szoba található, mindegyikük saját fürdőszobával.
Az emeleten található egy kis konyha is asztallal, hűtővel, aragázkályhával felszerelve. A szobák kábeltévéhez csatlakoztatott színestévékkel rendelkeznek. A parkolás biztosított az udvarban. Az udvar lehetőséget nyújt a szabadtéri sütéshez, főzéshez, a friss levegőn való tartózkodáshoz, napozáshoz, hintázáshoz.

Hirdetésazonosító: 4135d1afa2a769b7